Staša Krapež

Rezerviraj tukaj

Dragi obiskovalci, 
pozdravljeni v Ljubljani, v tem očarljivem mestu!

Ljubljana je kot skrit dragulj, ki ga ne smemo prezreti. Če želite spoznati tisto pravo Ljubljano, vas bom z veseljem popeljala po mestu in delila svoje znanje z vami. Skupaj se bomo sprehodili po naši prestolnici in raziskali vsa obdobja njene zgodovine, od rimske Emone do obdobja renesanse, baroka in secesije. Spoznali boste srednjeveško Ljubljano, veličastne mostove na reki Ljubljanici, pa tudi novo podobo Ljubljane kot so jo oblikovali naš arhitekt Jože Plečnik in njegovi sodobniki v obdobju po potresu leta 1895. Kdo bi si mislil, da naša prestolnica z očarljivim starim mestnim jedrom ponuja toliko lepega!

Naj se vam še predstavim. Po izobrazbi sem profesorica latinskega in angleškega jezika, srečna, da lahko opravljam delo, ki me resnično veseli in navdihuje. Poleg glasbe, plesa, zgodovine, umetnosti, potovanj in seveda jezikov, gojim še posebno ljubezen do Ljubljane. In ta strast je postala moja vzporedna dejavnost, saj sem tudi turistični vodnik z licenco za vodenje po Ljubljani.

Prisrčno vabljeni!

Rezerviraj tukaj
sl_SISlovenian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram