Slovenski turistični vodniki

Rezerviraj tukaj

KDO SMO?

Smo skupina slovenskih turističnih vodnikov, ki nam delo v turizmu pomeni zelo veliko. To je naš način življenja – avanture, potovanja, izleti. Mnogi vodniki imajo (imamo) številne izkušnje s svetovnih popotovanj, a smo vsi »kot ptički prileteli nazaj v domače gnezdo«. Danes je naša največja želja le, da lepote naše domovine - Slovenije, naših mest in krajev kot turistični vodniki, spremljevalci ter lokalni turistični vodniki predstavimo vsem radovednim gostom tako, da tudi oni vzljubijo našo prelepo deželo.

Smo profesionalni vodniki, izobraženi, razgledani, za svoje delo imamo opravljene vse potrebne licence in vam zagotavljamo, da bo naše delo opravljeno zelo kvalitetno.

Zavedamo se, da so vaše želje raznolike, zato smo tudi mi raznovrstni.

Naše posebnosti so tematsko obarvani ogledi. Oglejte si predstavitve naših vodnikov in izberite si turističnega vodnika po vašem okusu.

Želite nekaj drugačnega, nekaj več, imate posebne želje? Le na dan z besedo! Pišite nam, komentirajte!

Za vsakega izmed vas se bomo potrudili, da boste z nami preživeli čudovit čas! Želimo, da se domov vrnete polni prijetnih vtisov in da se prepričate, da je vredno, da se v našem imenu nahaja angleška beseda za ljubezen- kakor tudi v imenu našega glavnega mesta – Ljubljana.

Welcome to Slovenia

Rezerviraj tukaj
sl_SISlovenian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram